Autotallinovien näyttävä ulkoasu

Tutustu autotallinovimallistoon

Tyylikäs nosto-ovi viimeistelee kokonaisuuden!

 

Hörmann autotallin nosto-ovet eivät ole tunnettuja ainoastaan korkeasta laadustaan, vaan myös viimeistellystä ulkoasustaan. Hörmann autotallinovissa lamellien korkeus suhteessa toisiinsa on aina sama, mikä viimeistelee tasapainoisen ilmeen.

Laajasta valikoimasta löytyy viisi erilaista pintakuviota perinteisestä puunsyitä jäljittelevästä Woodgrainista aina hiekkapaperia jäljittelevään Sandgrainiin ja lähes sileään Silkgrainiin, jotka istuvat saumattomasti yhteen modernin rakennuskulttuurin kanssa. 15 suosituimman värisävyn lisäksi kaikki RAL-värikartan värisävyt ovat mahdollisia.

Saatavilla on myös ainutlaatuinen Decograin-viimeistely, joka mukailee niin pinnan kuvioiden, kuin myös värisävyjen avulla hyvin autenttista puujäljitelmää useiden eri puulajikkeiden ja värien kautta. Uutuutena nyt myös 24 erilaista Duragrain-pintakuviointia, joihin voit tutustua Duragrain-esitteessä.

Vaihtoehtojen laajuus takaa sen, että Hörmann autotallin nosto-ovi sopii täydellisesti yhteen juuri sinun autotallisi ja ympäröivän maiseman kanssa!

 

Decograin