Mesvac Hörmann autotallin nosto-ovi on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras valinta pientaloihin ja taloyhtiöihin. Autotallinovien valikoimasta löytyvät eristetyt ja energiataloudelliset nosto-ovet, rullaovet ja kippiovet. Myös autotallin nosto-ovi käyntiovella löytyy mallistosta. Autotallin nosto-ovissamme yhdistyvät tinkimätön Hörmannin saksalainen laatu ja viimeistelty design. Ylivertaisesta valikoimasta löydät varmasti omasi.

Hörmann tietoa | Visuaalinen ilme | Turvallisuus


Hörmann nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa korkealuokkaisista materiaaleista ja laadusta tinkimättä. Laaja valikoima väreissä, kuvioissa ja malleissa takaa sen, että Hörmann nosto-ovet soveltuvat niin perinteisiin omakotitaloihin kuin myös moderneihin uudisrakennuksiin. Laatu ja turvallisuus ovat Hörmann tuotteissa aina avainasemassa. Kestävä rakenne yhdistettynä Euroopan markkinajohtajan ammattitaitoon takaa sinulle miellyttävän käyttökokemuksen nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu ominaisuuksiin

Laaja Hörmann nosto-ovivalikoima sisältää vaihtoehdon myös eristämättömille kylmille autotalleille sekä autokatoksille. Eristämättömillä nosto-ovilla on sama vahva rakenne kuin eristetyillä nosto-ovilla ja ne tarjoavat näin hyvän suojan omaisuudellesi. Nosto-ovi on kevyt käyttää, mutta se on mahdollista varustaa muiden ovien tapaan myös sähköisellä avaajalla.

Tutustu ominaisuuksiin

Kaikki nosto-ovet ovat varustettavissa helppokäyttöisillä ja turvallisilla Hörmann ovikoneistoilla. Ovikoneistot on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Oviautomatiikka on helposti laajennettavissa yhdistäen muita Hörmann tuotteita ja ominaisuuksia, tarjoten sinulle arjen helppoutta. Oven avaaminen ja sulkeminen tapahtuu kätevästi kaukosäätimen nappia painamalla, sinun ei tarvitse kotiin saapuessasi kuin ajaa talliin. 

Tutustu ominaisuuksiin

Hörmann RollMatic rullaovi on erinomainen valinta talleihin, joihin perinteisen nosto-oven asentaminen on tallin syvyyden puolesta mahdotonta. Rullaovi ei tarvitse toimiakseen erillistä kiskostoa, vaan ovi nimensä mukaisesti rullautuu akselin ympärille ja vie näin ollen mahdollisimman vähän tilaa tallin sisäkorkeudesta. RollMatic ovi toimitetaan aina koneiston kanssa täydellisenä kokonaisuutena.   

Tutustu ominaisuuksiin

Aito ja alkuperäinen Hörmann kippiovi, jonka rakenteessa ja laadussa yhdistyy yli 50 vuoden kokemus ja osaaminen. Ovi on oivallinen ratkaisu niille, jotka haluavat säilyttää tallinsa perinteisen ulkonäön, kuitenkaan tinkimättä käyttömukavuudesta ja laadusta. Oven teräsrakenne kestää aikaa ja säilyttää ulkonäkönsä perinteisiä puupaneloituja ovia paremmin. 

Tutustu ominaisuuksiin