Autotallin nosto-ovet

Esittely

Nosto-oven etuna perinteisiin kippioviin ja parioviin verrattuna on sen pystysuora avautuminen, joka säästää tilaa autotallin edessä sekä mahdollistaa lähes koko oviaukon leveyden hyödyntämisen vapaana tilana. Hörmann autotallin nosto-ovi on korkealuokkainen, tehokkaasti polyuretaanilla eristetty ja näin ollen nimenomaan pohjoiset olosuhteet kestävä valinta. Ovien teräspinta on pulverimaalattua terästä, joka kestää hyvin käyttöä ja kulutusta, ollen myös helppo pitää puhtaana. 

Kaikki Hörmann autotallin nosto-ovet on mahdollista varustaa kauko-ohjattavalla avauksella sekä useilla muilla käyttöä helpottavilla lisävarusteilla.

Innovatiiviset ja käytännölliset ratkaisut lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Kysy jälleenmyyjiltämme lisää, miksi sinun kannattaa valita juuri Hörmann nosto-ovi osaksi arkesi helpottamista!

Kuvioinnit

Pinnoitteet

Woodgrain

Edullinen ja kestävä pinta, jossa näkyy aitoa jäljittelevä puunsyykuviointi. Pienet naarmut sekoittuvat kuviointiin ja ne on helposti peitettävissä. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai erikoistilauksena missä tahansa RAL-sävyssä.

Sandgrain

Hienorakeinen pinta sopii hivenen tuoreempaa ratkaisua hakevalle rakentajalle ja erityisesti moderneihin rakennuksiin. Saatavana valkoisena RAL 9016, sekä 3 suosikkiväriä.

Silkgrain

Silkinsileä Silkgrain-pinta erottuu ylellisen ulkonäkönsä puolesta edukseen modernissa rakentamisessa. Sen lisäksi lamellien 50% paksumpi ulkopelti varmistaa oven entistä paremman tukevuuden, sekä sujuvan ja hiljaisen liikeen. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai valinnaisena RAL-värinä.

Micrograin

Tämä pinta vakuuttaa sen sileään teräspintaan painetulla aaltoprofiililla, joka synnyttää huomiota herättäviä valo- ja varjoefektejä. Se voidaan toimittaa valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärissä ja valinnaisena RAL-värinä.

Decograin

UV-kestävällä muovisella kalvopäälystellä varustetut Decograin-pinnat antavat nosto-ovelle yksityiskohtaisen ja näyttävän puujäljitelmäisen ulkonäön ja/tai ylellisen antrasiitin värisen metallisen ulkonäön. Valittavana on 5 luonnollista puukuviota ja tyylikkäät metallikuviot.

Huoleton-paketti

Hörmann autotallin ovet jälleenmyyjiemme kautta avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous

Mittaamme paikanpäällä

Asennamme ja kokoamme