Eristämättömät autotallin nosto-ovet

Esittely

Nosto-oven etuna perinteisiin kippioviin ja parioviin verrattuna on sen pystysuora avautuminen, joka säästää tilaa autotallin edessä, sekä mahdollistaa lähes koko oviaukon leveyden hyödyntämisen vapaana tilana. Ovien pinta on pulverimaalattua terästä ja se kestää tehokkaasti käyttöä, kulutusta ja on myös helppo pitää puhtaana. Perinteiseen puuverhoiltuun kippioveen verrattuna teräspintainen nosto-ovi on lähes huoltovapaa. Eristämättömät autotallin nosto-ovet on valittavissa valkoisella RAL 9016 värillä ja Woodgrain pintavaihtoehdolla.

Kaikki Hörmann autotallin nosto-ovet on mahdollista varustaa kauko-ohjattavalla avauksella sekä useilla muilla käyttöä helpottavilla lisävarusteilla.

Innovatiiviset ja käytännölliset ratkaisut lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Kysy jälleenmyyjiltämme lisää, miksi sinun kannattaa valita juuri Hörmann autotallinovi osaksi arkesi helpottamista!

Kuvioinnit

Pinnoitteet

Woodgrain LTE

Edullinen ja kestävä pinta, jossa näkyy aitoa jäljittelevä puunsyykuviointi. Pienet naarmut sekoittuvat kuviointiin ja ne on helposti peitettävissä. Tämä pinta on saatavilla LTE-ovissa valkoisena RAL 9016.

Huoleton-paketti

Hörmann autotallin ovet jälleenmyyjiemme kautta avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous

Mittaamme paikanpäällä

Asennamme ja kokoamme